tag:blogger.com,1999:blog-3362078687045179162.post8683748101199274331..comments2024-03-03T13:56:51.604+01:00Comments on Best of Bojan: Luciaspis och nötkomaBojanhttp://www.blogger.com/profile/13814099843590477754noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3362078687045179162.post-56689321757270620112014-12-15T07:38:27.731+01:002014-12-15T07:38:27.731+01:00Nästa gång ska vi testa kanske 100 grader och lite...Nästa gång ska vi testa kanske 100 grader och lite längre tid i ugnen samt längre tids marinering. Det blev mört nu också men det kan nog bli ändå lite mörare!Bojanhttps://www.blogger.com/profile/13814099843590477754noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3362078687045179162.post-28194190372435236552014-12-14T09:53:29.742+01:002014-12-14T09:53:29.742+01:00Ja, desserten var mumsig - rekommenderas! Kul att ...Ja, desserten var mumsig - rekommenderas! Kul att få kvalitetsstämpel på revbenen som jag också suktat på.Bäckbloms Kokbokhttps://www.blogger.com/profile/00646242006628095832noreply@blogger.com