Som folk snart?

Det har bitvis varit en rätt usel vecka får man väl säga. Jag hade gått och smått hoppats på att få ta kompledigt den här dagen men det sket sig eftersom en annan på jobbet också ville vara ledig. Så inte nog med att jag blev snuvad på ledigheten, jag fick dessutom äran att rycka in och göra allt det där jag verkligen avskyr på jobbet istället för mina egna arbetsuppgifter, vilket också innebär att börja i svinottan. Sömnen har verkligen inte varit på min sida i veckan och det var dessutom ovanligt jävligt och mycket att göra på jobbet idag. När jag kom hem från jobbet däckade jag och sov i drygt 1,5 timme och nu känner jag mig ungefär som att jag blivit överkörd av tåget. Det är hyfsat påfrestande att arbeta på ett ställe med så lite personal att en persons frånvaro ställer till det enormt för övriga.

Nu har jag dock äntligen svalt den sista av mina ondskefulla piller som ska ha hållit bihåleinflammationen borta men istället levt rövare i min mage i någon vecka. En lustig bieffekt jag har fått av antibiotikan är vansinnig, opåkallad och akut hunger, varvat med magknip, som kan komma exakt när som helst, gärna precis då jag just har gått och lagt mig.

Nu har jag tankat upp med kaffe och värktabletter och har för avsikt att gå och duscha av mig den här veckan. Sedan har jag planer på att återuppta livet, wish me luck.

Kommentarer